SERVEIS ORGANITZADORS

La Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Girona, treballen conjuntament per potencial el turismede negocis a les comarques gironines, sota la marca Costa Brava Girona Convention Bureau. A més, compta amb el suport de més d’un centenar d’empreses i entitats associades, totes elles especialitzades en l’organització d’esdeveniments.

UBICACIÓ

ASSESSORAMENT IMPARCIAL I GRATUÏT A L'ORGANITZADOR EN L'ELECCIÓ DE LA SEU, L'ALLOTJAMENT, LES ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES I ELS ALTRES SERVEIS

Li proporcionem un coneixement ampli i objectiu del territori on es desenvolupa l’activitat de reunions, aportant els nostres trets carac- terístics com la cultura, la gastrono- mia, l’entorn natural i un llarg etc. que convertiran la seva convenció en un esdeveniment únic.

1

Li oferim una àmplia i variada oferta d’allotjaments, restaurants i càterings, espais singulars, serveis i activitats, que destaquen per la seva qualitat i el seu tracte professional.

 

 

3

L’ajudem a la confecció de propostes de programa social per a delegats i acompanyants.

 

 

 

 

5

Li garantim la professionalitat i l’experiència de més de 100 empreses/entitats membres.

 

 

 

 

2

L’ajudem en el disseny de la seva jornada de treball amb la màxima agilitat i rapidesa, responent en menys de 24h.

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

 

ADHEREIX-TE > UBICACIÓ

ACTUALITAT

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.