Activitats d’alta volada

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

Windoor Empuriabrava és un lloc ideal per a l’organització d’esdeveniments corporatius. Situat a l’entorn natural i cultural únic de la Costa Brava, ofereix als grups d’empresa la combinació perfecta de qualitat i originalitat amb instal·lacions perfectament equipades per a trobades professionals.

El túnel de vent té una cambra de vidre de 4,35 metres de diàmetre i 12 metres d’alçària, i ofereix una experiència de vol única i segura.

Una oferta completa i competitiva

Windoor Empuriabrava disposa d’una àmplia gamma d’espais, equipaments i serveis que s’adapten a les necessitats de cada esdeveniment.

Aquests espais inclouen la cambra de vol, sales de conferències i de reunions, i una zona diàfana de menjador per a grans grups.

L’experiència de vol es pot complementar amb serveis extra totalment personalitzables, com música en directe o DJ, serveis audiovisuals, bàrman, càtering, espectacles de màgia, ball o vol professional, entre altres propostes per fer de l’activitat una experiència a la mida dels objectius de l’esdeveniment.

Un entorn amb moltes possibilitats

A més de presentar una oferta completa i competitiva, Windoor Empuriabrava es troba en un entorn natural i cultural únic, amb moltes possibilitats de propostes atractives per a reunions d’empresa. Empuriabrava és una destinació turística de primer ordre, coneguda pels paisatges naturals, el clima mediterrani, la riquesa cultural i la magnífica oferta gastronòmica.

Ben a prop de les instal·lacions de Windoor Empuriabrava, els grups d’empreses poden complementar la seva experiència de vol amb activitats com ara excursions en vaixell per les illes Medes, visites a pobles medievals o degustacions de vins.