Activitats per a equips actius amb ganes de gaudir de la natura

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

Amb vuit parcs naturals que ocupen una tercera part del territori de la demarcació de Girona, les propostes a l’aire lliure són una de les peticions més habituals per part dels organitzadors de reunions i incentius a l’hora de completar el programa d’activitats a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

L’empresa Medaqua, ubicada a l’Estartit, està especialitzada a oferir experiències basades en la descoberta dels paratges naturals des d’un punt de vista exclusiu i alhora respectuós amb el medi.

Les seves propostes d’aquesta temporada per a grups d’empresa inclouen diverses activitats:

Eco-snorkeling a les illes Medes

Exploració submarina d’una de les millors reserves marines del Mediterrani amb l’ajut d’unes ulleres i d’un respirador de superfície, i pica-pica a bord del vaixell mentre gaudim del paisatge de l’Estartit.

La costa del Montgrí per mar i terra

Sortides en vaixell des del port de l’Estartit per recórrer els increïbles penya-segats (de més de 80 metres) de la costa del Montgrí i arribar a una petita cala d’aigües cristal·lines, on podrem fer un bany i gaudir de la tranquil·litat. La tornada a l’Estartit es farà caminant, amb guies que ens descobriran la flora del Parc Natural i els secrets de la història del territori, fins a arribar al cap de la Barra, un dels miradors més impressionants de la Costa Brava.

Caiac + snorkeling

Arribada en caiac al Parc Natural de les Illes Medes, on guies acreditats ens acompanyaran en una sessió d’immersió lleugera (snorkeling) per descobrir la riquesa de la flora i la fauna submarina.

Muntanya, mar i riu

Grups reduïts, d’un màxim de deu persones, gaudiran d’una ruta en bicicleta elèctrica, apta per a tothom, en què descobriran la varietat de paisatges empordanesos des de perspectives diferents, tot pedalant per pistes forestals asfaltades i corriols, per acabar fent l’últim tram de la coneguda Ruta del Ter. Cal tenir una experiència mínima en l’ús de bicicletes de muntanya.

Més idees per a activitats: #inCostaBrava #inPyrenees