SERVEIS ALS ORGANITZADORS

La Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i la Cambra de Comerç de Girona, treballen conjuntament per potenciar el turisme de negocis a les comarques gironines, sota la marca Costa Brava Girona Convention Bureau. A més, compta amb el suport de més de cent quaranta empreses i entitats associades, totes elles especialitzades en l’organització d’esdeveniments.

SUPORT EN LA PRESENTACIÓ DE CANDIDATURES PER A CONGRESSOS I ESDEVENIMENTS

Oferim el nostre complet coneixement de l’oferta d’equipaments i serveis congressuals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb la imparcialitat i el rigor d’un organisme amb més de 15 anys d’experiencia donant suport als organitzadors de congressos i reunions.

Confecció i presentació de candidatures buscant el suport d’altres institucions i organismes interessats.

Cessió del material gràfic i audiovisual necessari

Col·laboració en l’organització de visites d’inspecció del comité organitzador presentant l’oferta d’infraestructures i serveis

Propostes de programes socials per a assistents i acompanyants

Confecció del dossier de candidatura personalitzat

Col·laboració en la sessió de presentació de la candidatura

Tràmits i sol·licitut de permisos amb l’administració local

Col·laboració en la difusió del congrés

SERVEIS OFERTS > CANDIDATURA

ACTUALITAT

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.