Nova ruta motorista

Categories: Notícies MICE.

La primera edició de la CROM Ride celebrada l’1 de juliol va aplegar més de 200 pilots de moto i acompanyants d’arreu del territori, atrets per la possibilitat de gaudir d’una ruta no competitiva per les comarques gironines, des de Girona a la Cerdanya, passant per la Costa Brava

El punt de sortida i arribada va ser l’exterior de la Fira de Girona, on es va muntar el paddock i un village amb carpes d’exposició i prova de motos de les marques col·laboradores.

Les estones de pluja no van impedir que els participants gaudissin de la conducció en moto i els paisatges de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en llarg dels 600 kilòmetres de la ruta, dissenyada per pilots amb més de 30 anys d’experiència.

El recorregut es va fer per carreteres de muntanya, trajectes urbans i vies més ràpides i va tenir una durada aproximada de 10 hores, durant les quals estaven previstes les aturades per omplir el dipòsit, carregar energies fent un cafè al costat de l’estany de Banyoles i dinar amb vistes als Pirineus.

L’esdeveniment el va organitzar CROM Event, nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La CROM Ride en imatges