Cyberweek 2017 a Girona

Categories: Notícies MICE.

Del 4 al 8 de setembre Girona va acollir la Cyberweek, l’esdeveniment de referència a Catalunya en l’àmbit de la tecnologia informàtica.

L’Edifici Politècnica I de la Universitat de Girona, equipat per a congressos i esdeveniments i servei de retransmissió en línia (streaming), va acollir les xerrades, tallers i activitats de treball en xarxa i de networking on els participants van poder interactuar amb destacades empreses del sector.

En llarg de cinc dies, 18 experts de 7 països van presentar continguts tecnològics de la màxima actualitat agrupats entorn de tres àrees: l’Overdrive Hacking Conference sobre ciberseguretat, la jornada sobre Fintech -tecnologia aplicada a les finances-, i SmartCities & IoT, amb debats sobre tecnologies cada cop mes presents en el nostre entorn més immediat.

El congrés ha suposat la continuïtat de l’Overdrive Conference 2016 impulsada per Promotec, l’Associació Catalana per la Promoció Tecnològica fundada per professors i estudiants de la Universitat de Girona. En aquella ocasió, més de 600 assistents de diversos països i empreses multinacionals es van reunir durant tres jornades per participar en les xerrades i activitats entorn el tema central de la ciberseguretat.

Aquesta segona edició presenta un augment important de participació i ha ampliat els seus continguts i duració fins a 5 jornades.

Un cop més, aquest esdeveniment ha estat una oportunitat per compartir coneixements i oportunitats entre les empreses del sector així com per donar a conèixer els nous talents. La iniciativa reforça el posicionament de la ciutat i la demarcació com a destinació de turisme de congressos d’alt nivell.

Overdrive Conference 2016 en imatges