El projecte EcoEvenia, en acció

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El projecte EcoEvenia es va posar en marxa a finals del 2019 amb la finalitat de reduir l’impacte de l’activitat dels hotels de la cadena sobre l’entorn i fomentar el turisme responsable. De cara a la represa d’activitats, continuarà amb més força encara.

El primer hotel de la cadena on es va posar en pràctica el projecte va ser l’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar, un complex de prop de vuit-centes habitacions amb capacitat per acollir esdeveniments de fins a dues mil cinc-centes persones.

Un dels principals objectius de les accions engegades és l’eliminació total de l’ús del plàstic a tot el complex. Per aconseguir-ho, s’han substituït els elements de plàstic d’un sol ús, com ara ampolles d’aigua, gots i coberts, per d’altres fets amb materials compostables o biodegradables.

També s’han col·locat fonts d’aigua d’accés fàcil i gratuït per a tots els clients i s’han dissenyat un seguit d’activitats lúdiques i de formació adreçades a augmentar la consciència de clients i treballadors sobre la necessitat de canviar els hàbits per reduir l’ús del plàstic.

L’oferta gastronòmica de l’Evenia també forma part del projecte EcoEvenia. El producte de temporada i de proximitat i la cuina saludable dins del marc de la dieta mediterrània que ofereixen els ha fet mereixedors de la certificació AMED de la Generalitat de Catalunya, que promou l’alimentació mediterrània com a model d’alimentació saludable.