Estrenem web!

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Estem molt contents d’anunciar-vos el llançament de la nostra nova web, una plataforma per facilitar la labor del professional del turisme de negocis i donar a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació MICE.

El nou disseny de la pàgina segueix el format de la web professional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i potencia les vies de comunicació a través dels diversos formularis i de les xarxes socials.

Gràcies a les pàgines de cerca, accessibles des de diversos punts de la web, els professionals trobaran fàcilment els serveis i establiments de la Costa Brava i el Pirineu de Girona més adequats a les seves necessitats.

A més a més, inclou continguts que els ajudaran a organitzar esdeveniments, congressos, reunions i incentius a la demarcació: Tot un ventall de propostes, idees, informació pràctica, imatges i serveis ordenat en vàries seccions:

Coneix: informació pràctica sobre la destinació, testimonis i casos d’èxit

Cerca: tots els serveis necessaris per organitzar esdeveniments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, ordenats segons la necessitat i amb possibilitat de realitzar cerques temàtiques.

Planifica: continguts sobre els serveis i propostes segmentats segons el tipus d’esdeveniment.

Informa’t: tota l’activitat MICE de les comarques de Girona i l’agenda de fires i accions del Costa Brava Girona Convention Bureau

Descàrregues: les publicacions del Convention Bureau, materials audiovisuals i altres recursos interessants sobre tot el que es pot fer a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Costa Brava Girona CB: expliquem els nostres serveis, tant pels organitzadors com per les empreses gironines del sector

La nova plataforma ens permetrà oferir-vos actualitzacions interessants sobre les novetats de la nostra oferta i una via de contacte més directe.

Us convidem a explorar-la!!