Girona, capital DMC

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Del 10 al 12 de març la ciutat de Girona serà la seu de la propera Assemblea Anual Spain DMCs, que agrupa les principals agències receptives organitzadores d’esdeveniments de l’estat. El Costa Brava Girona Convention Bureau, conjuntament amb el Girona City Convention Bureau, col·labora amb l’organització de l’esdeveniment.

El primer acte de l’Assemblea tindrà lloc el divendres al vespre, al Monestir de Sant Pere de Galligants, amb una recepció de benvinguda i un sopar còctel

L’endemà el Palau de Congressos de Girona acollirà les taules de debat sobre tendències i aspectes d’actualitat dins del sector MICE, amb la presència d’institucions com MPI España o l’ICCA World.

El dinar networking posarà en contacte els directors, gerents i propietaris de les agències amb els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau abans de sortir a la descoberta de la ciutat de Girona a través d’activitats de teambuilding. La vetllada acabarà amb un sopar a Mas Marroch, l’espai per esdeveniments del Celler de Can Roca.

L’endemà els membres de l’assemblea recorreran diversos indrets de la Costa Brava per conèixer de primera mà les possibilitats que ofereix la zona per organitzar tot tipus d’esdeveniments, reunions i incentius.

En total, seran 25 agències les que participaran a l’assemblea que enguany arriba ja a la seva divuitena edició.