Hewlett Packard prepara el 2022 amb una reunió presencial #inCostaBrava

Categories: Notícies MICE.

Translation Priorities: Optional.

Un grup de vint persones de l’empresa tecnològica HP va preparar l’arrencada de l’any que ve amb una trobada presencial a la Costa Brava per estrènyer els vincles entre els membres de l’equip, alguns dels quals encara no es coneixien entre ells.

Un cop preses totes les mesures de seguretat, el grup, format per persones de nacionalitats diverses, es va trobar a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar. Les sales de l’hotel van acollir les sessions de feina per definir l’estratègia de l’any vinent i un taller per millorar els recursos davant dels reptes que hauran d’afrontar.

Aprofitant el bon temps, durant les pauses per al cafè i els àpats que es van fer als espais exteriors de l’hotel, el grup va gaudir de les magnífiques vistes a la platja de Santa Cristina.

Dues activitats lúdiques els van donar ocasió per relaxar-se i conèixer el paisatge de la Costa Brava, primer des del mar, amb una sortida en catamarà, i després amb una passejada de marxa nòrdica pel camí de ronda de Lloret de Mar a Tossa de Mar i Blanes.