El celler La Vinyeta, premi nacional d’enoturisme

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

La tercera edició de la Nit de l’Enoturisme, celebrada al Castell de Peralada, va ser el marc del lliurament dels Premis d’Enoturisme de Catalunya atorgats pel Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

El premi al millor celler va recaure en La Vinyeta, membre del Costa Brava Girona Convention Bureau. En Josep Serra, un dels fundadors, va recollir el guardó i va manifestar la seva satisfacció pel reconeixement: “Estem molt contents d’haver rebut aquesta distinció i també de la valoració feta pel jurat”.

Aquest va apreciar especialment el “compromís, dinamisme, emprenedoria i sostenibilitat” del celler de Mollet de Peralada.

La Vinyeta organitza tot tipus d’activitats enoturístiques, com pícnics entre vinyes, verema activa o tastos de vins, entre moltes d’altres. Va començar a elaborar les primeres ampolles de vi l’any 2006 i produeix oli de les seves pròpies oliveres, així com altres productes de la terra.

Juntament amb La Vinyeta, també van ser guardonats Mas Llagostera, allotjament rural del la Bisbal del Penedès, i l’associació La Carretera del Vi, que agrupa dotze cellers i set municipis de l’Alt Penedès i el Garraf.