El producte MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona convenç les agències franceses

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Visitem quinze agències de Bordeus i Tolosa especialitzades en l’organització d’esdeveniments i incentius, interessades a oferir noves propostes als seus clients corporatius.

Fruit d’aquestes entrevistes s’ha acordat una col·laboració entre el Costa Brava Girona Convention Bureau i SOP Events per organitzar un afterwork el pròxim mes d’abril, en el qual tindrà lloc un workshop professional que posarà en contacte empresaris del sector MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb gestors de viatges dels principals comptes d’empresa de l’agència, entre els quals hi ha importants empreses dels sectors automobilístic, de telecomunicacions, aeronàutica i assegurances.

L’agenda comercial ha generat peticions directes de negoci per portar a les comarques de Girona les convencions anuals de cinc empreses i dos viatges d’incentiu, un dels quals és organitzat per a un miler de persones.

A part de les visites a agències, també hem tingut ocasió de visitar un club de rugbi i oferir-li estades esportives a la Costa Brava, seguint la línia de reforç del posicionament internacional de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme esportiu.

Els professionals contactats han valorat l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com una opció de proximitat, alternativa a les grans ciutats europees i amb una relació qualitat-preu excel·lent respecte a altres destinacions de turisme de negocis.

Els accessos amb AVE o TAV i la proximitat amb Barcelona han estat punts d’interès comuns entre les agències organitzadores d’esdeveniments, a les quals atreu la competitivitat i diversitat dels allotjaments i espais per organitzar esdeveniments, complementats per la varietat de l’oferta cultural, paisatgística i gastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

França, destinació de proximitat, és un dels principals mercats prioritaris per al sector del turisme de negocis gironí.