Creix l’oferta del Costa Brava Girona Convention Bureau

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

El Costa Brava Girona Convention Bureau reforça la seva oferta amb la incorporació de nous membres. Ara ja en son més de cent quaranta les empreses que ofereixen serveis especialitzats dins l’àmbit del turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Alegria Tours

Operador turístic amb seu a Girona especialitzat en l’organització de viatges a mida per Europa per als mercats americà, asiàtic i europeu.

La seva especialitat és oferir experiències a mida per a grups, viatges VIP, incentius i escapades de diversos dies, amb un servei complet i cuidant tots els detalls.

Dragon Boat Emotions

El Dragon Boat és una activitat nàutica que prové d’antigues tradicions xineses. Fàcil d’aprendre, apte per a tothom, emocionant i divertit, fusiona l’esport i el lleure amb els valors corporatius més importants del dia a dia de tota organització. Aquesta activitat s’està introduint amb força per a teambuldings, coaching empresarial i incentius d’empresa.

Fil Mediterranean Travel Designers

Agència receptiva i DMC especialitzada en el disseny de viatges i rutes per l’Empordà, Girona i la Costa Brava per grups d’incentiu i esdeveniments d’empresa. La seva oferta també inclou propostes adreçades al públic femení i viatgers amb un estil de vida connectat amb la natura que busquen experiències locals i genuïnes.

Globus Empordà

Activitats en torn als vols en globus per a grups d’entre 10 i 150 persones, amb programes adaptats a les necessitats específiques de l’esdeveniment. Una experiència de vol en globus que permet gaudir, a 1000 m d’alçada, dels increïbles paisatges de la Costa Brava i els pobles medievals, seguida d’un esmorzar de forquilla amb productes de la terra.

 Girona Food Tours

Girona Food Tours és una empresa exclusivament dedicada a organitzar circuits gastronòmics a la ciutat de Girona i província per donar a conèixer les seves delicioses tradicions culinàries i l’autèntica gastronomia gironina a través dels ulls d’uns local foodies.

Giroway

Una manera diferent de descobrir Girona a través de rutes temàtiques on coneixerem els secrets d’una ciutat plena de propostes sorprenents i engrescadores que s’adapten perfectament al programa d’oci d’una reunió o convenció.

OV Produccions

Productora especialitzada en el servei a empreses en fotografia professional i producció de vídeos corporatius i d’esdeveniments.

La seva proposta uneix l’experiència de 10 anys com a estudi fotogràfic professional a una productora jove, moderna i creativa que compta amb càmeres d’última generació i la més avançada tecnologia de producció i post-producció.

TorreMirona Relais Golf & Spa Resort

Al cor de la Costa Brava, envoltat de natura, el TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa disposa de 49 habitacions i 22 apartaments.

El seu Restaurant “El racó del Canigó” combina la cuina tradicional mediterrània amb tendències d’avantguarda. Compta amb diverses sales amb capacitats de 10 a 300 persones per dur-hi a terme qualsevol tipus d’esdeveniment, reunió, convenció o incentiu.