Festival Dragon Boat amb molta empenta

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

La sisena edició del Festival Dragon Boat de Banyoles ha comptat amb la participació del primer equip de Dragon Boat de tot l’estat, creat fa menys d’un any a Badalona.

Logo 6 Dragon Boat Festival Amb la intenció d’arribar a un públic més ampli, durant tot el dia el festival va incloure una variada oferta d’activitats complementàries, com classes de Zumba o Bubble Football, entre d’altres.

A la presentació del certàmen de fa algunes setmanes hi van assistir el primer tinent d’alcalde de Banyoles, Jordi Congost; el director general del Patronat Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos; i Albert Busquets, gerent del Club Natació Banyoles. Tots van destacar la importància d’esdeveniments com el Festival Dragon Boat per consolidar Banyoles com una destinació de turisme esportiu.

Per la seva banda, Miquel Juncà, director del festival, va posar en relleu el fort creixement d’aquest esport arreu del món. També va revelar la possibilitat de que en pocs anys el Dragon Boat esdevingui esport olímpic. Per aquest motiu, Banyoles vol posicionar-se com la porta d’entrada d’aquest esport a Catalunya i a l’Estat.

El dia de la presentació, 18 membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i del club de Turisme Actiu del Patronat de Turisme vam tenir ocasió d’aprendre les enormes possibilitats del Dragon Boat, participant en una competició que va acabar amb un dinar amb l’equip de Dragon Boat Emotions en el fantàstic entorn del llac de Banyoles. Sens dubte, una activitat molt recomanable per impulsar la feina en equip i oferir una experiència divertida i enriquidora dins del programa d’un esdeveniment d’empresa.