Medaqua inicia temporada amb noves rutes

Categories: Activitats i Membres del CBGCB.

La nova oferta de Medaqua va més enllà del seu territori habitual, l’Estartit, per endinsar-se al Parc Natural del Montgrí, les viles medievals de la zona i la ribera del Ter per oferir noves experiències, tant al públic general com a grups d’empreses i organitzacions.

La proposta “Empordà, terra i aigua” permet escollir una activitat d’aigua o de terra. L’apartat de terra inclou opcions com “La ruta medieval” o “Del castell fins al mar”. A través de rutes combinades a peu i en bicicleta es poden descobrir indrets, camins i llegendes per conèixer la història i el paisatge empordanès.

Per altra banda, “Els Robinson” i “Eco-caiac al riu” són propostes amb l’aigua com a protagonista per descobrir rutes de bellesa excepcional com els penya-segats del Montgrí o recórrer els paisatges de la ribera del Ter tot contemplant la varietat d’espècies d’ocells que hi viuen.

El festival d’activitats a la natura de la Costa Brava, Ennatura’t, inclou aquestes propostes de Medaqua: una bona ocasió per conèixer-les i veure tot el partit que hi podem treure dins de programes adreçats al sector MICE.