Actualitat MICE – Març 2016

Categories: Notícies MICE.

Coneix els nous membres del Costa Brava Girona Convention Bureau

La Farinera Sant Lluis és un antic edifici industrial modernista reconvertit en espai singular per acollir esdeveniments, tot conservant reminiscències de la seva antiga funció.

Mas Les Comelles és un establiment d’agroturisme de luxe en mig de la natura, a Joanetes (La Garrotxa). Els millors equipaments pel descans, la cura de tots els detalls i un concepte gastronòmic basat en la qualitat i singularitat dels productes ofereixen una experiència difícil de replicar.

B&C Transfers: transport professional i de qualitat amb vehicles d’alta gamma que garanteixen el màxim confort durant el trasllat. Els seus conductors reuneixen una àmplia experiència i coneixement del territori.

Promoció de l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona als principals esdeveniments MICE

El 8 de març l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona és al MIS 2016. L’ esdeveniment es fa al Palau de Congressos de Madrid, organitzat Eventoplus, grup de comunicació líder del sector MICE a nivell estatal.
Hi participen prop de 250 compradors entre agències organitzadores d’esdeveniments, travel managers, gestors d’associacions i clients corporatius, dels quals un 20% son internacionals.

17 de març serem al Palau de Congressos de Catalunya per participar, junt amb altres membres del Costa Brava Girona Convention Bureau, al segon Fòrum de Turisme de Reunions que organitza el Catalunya Convention Bureau.
Es tracta d’un espai de trobada dels professionals del turisme de reunions on es debatran les noves tendències i s’afavorirà l’intercanvi de coneixement.

Actes al Palau de Congressos de Girona

10 de març: 37ª Reunió de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Critica i les 33ª Jornades d’Infermeria Intensiva i Crítica. S’han organitzat seminaris simultanis que permetran tractar temes en grups reduïts, buscar una major comunicació i debat entre ponents i assistents.”
De l’11 al 13 de març: IX Congreso del Distrito 2202 del Rotary Club, que aplega els 73 clubs de les comunitats d’Aragó, Catalunya, Navarra, Pais Basc i la Rioja. El programa inclou una visita guiada a la ciutat i la cloenda tindrà lloc al restaurant Mas Marroch.

De l’11 al 13 de març: IX Congreso del Distrito 2202 del Rotary Club, que aplega els 73 clubs de les comunitats d’Aragó, Catalunya, Navarra, Pais Basc i la Rioja. El programa inclou una visita guiada a la ciutat i la cloenda tindrà lloc al restaurant Mas Marroch.

Aprofita la teva visita de negocis a Girona per…

…visitar la catedral i el seu museu, la basílica de Sant Feliu i el Museu d’Art de Girona amb entrada conjunta a un preu reduït de 10 euros. La iniciativa, sota el lema Girona episcopal, inclou preus reduïts per grups.
Durant el mes de març el Museu d’Art de Girona exposa temporalment la col·lecció de matrius xilogràfiques procedents del fons de l’antiga impremta Carreras (1860-1952) que inclou les matrius de fusta de les estampacions originals del conegut llibre de bibliòfil “Xilografies gironines” del folklorista Joan Amades.