Esdeveniments amb ganxo: 4 elements imprescindibles

Categories: Destinació.

Volem que el nostre esdeveniment sigui un èxit, que els participants estiguin satisfets de l’experiència, que tingui un impacte positiu. Però, quines qualitats ha de tenir un esdeveniment com aquest? Aquesta és la nostra proposta.

Autentic. No és estrany que destaquem aquesta qualitat: Cada racó de la Costa Brava i el Pirineu de Girona té una personalitat pròpia. Aprofita-ho per fer que la teva reunió sigui diferent i sorprèn als assistents en un entorn incomparable i una oferta genuïna.

Emocionant. Si vols que recordin el teu esdeveniment, has de ser capaç d’arribar a les emocions dels participants. Compartir vivències noves com sobrevolar La Garrotxa en globus o pescar en llagut a la Costa Brava, explorar els nostres límits amb activitats d’aventura o experimentar el contrast entre innovació i tradició són només algunes de les propostes dels membres del Costa Brava Girona Convention Bureau per ajudar-te a aconseguir-ho.

Saludable – Les trobades de negocis no estan renyides amb un estil de vida saludable: Combina les estones de feina amb activitats i esports a l’aire lliure, planifica àpats equilibrats i un entorn tranquil i distès als participants. A les comarques de Girona, en menys d’una hora de trajecte, trobaràs paisatges ben diversos on practicar tota classe d’activitats, des del senderisme fins l’esquí, passant per les activitats nàutiques i una oferta gastronòmica basada en productes de proximitat amb el segell “Girona Excel·lent”.

Inclusiu – Que ningú es quedi sense participar: Informa’t bé de les condicions d’accessibilitat d’instal·lacions i serveis i preveu opcions de menú adaptades a diferents perfils alimentaris. Nosaltres, des del Costa Brava Girona Convention Bureau, t’ajudarem a triar les opcions que millor s’adaptin a les necessitats dels teus participants…