Afterwork Costa Brava Girona 2015

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Un vespre diferent per portar a Barcelona l’essència del turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

La presentació de l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona pel turisme de negocis als representants de les agències organitzadores i de comunicació de Barcelona d’aquest any ha tingut un format ben diferent als anteriors.
Aquest cop volíem explicar la nostra proposta a través de dinàmiques on els assistents poguessin interactuar amb els representants de les empreses i institucions gironines del sector de turisme de negocis alhora que vivien una experiència autèntica de l’oferta de la nostra destinació.
El lloc triat pel Costa Brava Girona Convention Bureau va ser el Valkiria Hub Space, un espai singular a la zona 22@ de Barcelona.

Dinàmiques creatives

El nou format consistia en tallers basats en experiències úniques amb elements propis de les comarques de Girona on els assistents hi anaven participant per torns, de manera que tothom va poder contribuir en totes les propostes. Les activitats estaven adreçades a afavorir dinàmiques d’equip entre els participants, que col·laboraven en diversos “projectes”.

Afterwork Costa Brava Girona 2015 a l'espai Valkiria de Barcelona

Així, es va fer un nou vi al taller de creació de vins, a càrrec del celler La Vinyeta. Amb Pep Nogué, un dels nostres “cuiners mediàtics” i ambaixadors de la Costa Brava i Pirineu de Girona, vam fer tapes creatives amb productes de Girona Excel·lent. L’equip artístic de Humanside Experience va guiar als assistents per composar una havanera mentre feien un taller de daiquiris; i els representants dels Convention Bureaux locals de Girona, Lloret i la Garrotxa van conduir de manera molt professional el Costa Brava Girona Quizz.

Totes aquestes activitats estaven inspirades en propostes reals dels nostres membres per dinàmiques d’incentiu adreçades al turisme de negocis i tenien com a objectiu que els assistents, representants d’agències i organitzadors d’esdeveniments, en poguessin tenir una experiència directa

En acabar els tallers es va presentar l’oferta de turisme de reunions destacant la capacitat del territori per harmonitzar oci i treball en un entorn incomparable i ben comunicat que disposa d’un teixit de més de 120 empreses i entitats especialitzades en turisme de negocis.

Els assistents, empresaris i representants de les agències de MICE, van tenir l’oportunitat d’intercanviar impressions mentre gaudien de l’àpat amb productes locals gironins ofert per Montserrat Càtering, d’un tast dels vins de la Ruta del Vi DO Empordà i dels gintònics de la barra de Gin Nut i Fever Tree.

Hi van assistir seixanta-cinc representants de cinquanta empreses organitzadores d’esdeveniments i de comunicació de Barcelona i vint-i-set representants d’empreses gironines, membres del Costa Brava Convention Bureau.

L’equip d’Atelier Esdeveniments va dinamitzar l’espai del photocall