Agenda MICE – Desembre 2015

Categories: Notícies MICE.

Congressos a Girona

Del 10 al 12 de desembre: 40 Simposi de l’Associació Espanyola d’Economia que es celebrarà al Palau de Congressos de Girona. Cada any, la Universitat de Girona organitza el Simposi que reuneix experts en totes les àrees de l’economia i està adreçat a estudiants de doctorat en economia, que també es reuneixen durant el Simposi.

El 14 de desembre: Jornada Empresa i Coneixement AED 2015  al Palau de Congressos de Girona, organitzada per l’Associació Espanyola de Directius, s’hi coneixeran exemples d’empreses que s’han transformat amb èxit, comptant amb directius que han liderat aquestes transformacions i es parlarà de tendències que anticipen nous canvis.

Nous membres

Atelier Esdeveniments s’incorpora al Costa Brava Girona Convention Bureau, aportant la seva proposta com a empresa organitzadora d’esdeveniments.

Aquesta nova incorporació se suma a un equip de més de cent empreses i institucions amb contrastada experiència en l’àmbit del MICE.

Recursos on-line

Sant Pere del Bosc Hotel & Spa ha estrenat pàgina web i ha publicat un nou vídeo on es poden veure les instal·lacions, dins d’un conjunt històric-artístic en un entorn natural que ofereix el marc idoni per convertir les reunions d’empresa en una experiència memorable.

L’Oficina de Turisme de Sant Feliu de Guíxols ha renovat la seva pàgina web, que inclou un apartat amb la informació sobre els espais i recursos per l’organització de reunions i esdeveniments.