Agenda MICE – Gener 2016

Categories: Notícies MICE.

Windgames, al Túnel del Vent d’Empuriabrava

La competició internacional de vol en túnel acollirà una nova categoria en competició, el Freestyle, que s’afegirà a les tradicionals de Vol en Formació, Vol en Formació Vertical i les disciplines dinàmiques amb 2 i 4 voladors.

Més de 45000 persones de 50 nacionalitats han volat durant el 2015 al Windoor Real Fly Túnel del Vent, d’Empuriabrava, l´únic simulador de caiguda lliure que hi ha a Espanya. Aquest mateix any Windoor ha posat en marxa el complex aquàtic Windoor Wave Club, dins el recinte del Túnel de Vent d’Empuriabrava, que inclou una innovadora atracció aquàtica que recrea les onades més adequades per practicar surf amb una seguretat total.

Novetats dels membres

CodiTramunana serà una de les 60 empreses catalanes seleccionades per participar al Mobile World Congress 2016. L’empresa gironina hi presentarà, entre altres desenvolupaments, la seva nova app Suitevent, una eina adreçada al sector MICE i especialment dissenyada per a millorar la interacció entre assistents i organització abans, durant i després de l’esdeveniment.

Nous membres

El Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora tres nous membres a l’equip, format per més de cent empreses i institucions expertes en turisme de negocis.

  • L’Hostal Spa Empúries, a tocar de les ruïnes romanes d’Empúries, reuneix innovació i història en unes instal·lacions que han estat reconegudes amb la primera certificació Leed Gold concedida a Europa.
  • L’ Hotel Diana, a Tossa de Mar, una casa indiana centenària dissenyada per Antoni Falguera que disposa de salons de reunions d’estil modernista i espais amb vistes al mar ideals per cocktails i coffee breaks.
  • Tela Marinera és una iniciativa per recuperar el patrimoni marítim que compta amb activitats náutiques on els tripulants participen d’una navegació tranquil·la que combina la història marinera dels seus vaixells tradicionals amb el paisatge geogràfic i cultural de la Costa Brava.

Pla d’accions 2016 del Costa Brava Convention Bureau

El 15 de desembre es va presentar el pla d’accions de 2016 del Patronat de Turisme de Costa Brava Girona, elaborat de manera consensuada amb el sector turístic gironí. Durant l’acte es va declarar 2016 any de l’Enogastronomia i el Golf a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.