Agenda MICE – Maig 2016

Categories: Notícies MICE.

Kayak del Ter s’apunta a l’equip MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

L’empresa de turisme actiu i ecoturisme Kayak del Ter s’ha unit recentment al Costa Brava Girona Convention Bureau i incorpora propostes enfocades als incentius de negocis, amb capacitat d’organitzar sortides amb grups nombrosos de fins a 120 persones.

Sigui en activitats competitives, on components de departaments diferents s’han de coordinar per la navegació, o en experiències d’esplai, el descens en canoa canadenca és una bona oportunitat per gaudir del magnífic entorn fluvial del riu Ter i és apte per a qualsevol persona que sàpiga nedar. A més a més, el descens es pot combinar amb altres activitats com el senderisme, el cicloturisme o la marxa nòrdica.

Conferència & Training

Del 9 al 15 de Maig el Palau de Congressos Olympic acull la conferència anual “Go Diamond Espanya 2016” amb un total de 180 assistents de l’empresa Forever Living Products que es reuniran per a dur a terme classes exclusives de coaching.

Congrés de Dermatologia

El 20 de maig el Palau de Congressos de Girona acull l’11a edició de la Jornada de la Dermatologia Catalana que organitza la Societat Catalana de Dermatologia i Venereologia conjuntament amb l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta.

La trobada suposa una excel·lent oportunitat per què els professionals presentin els seus treballs, comparteixin experiències i actualitzin temes rellevants de l’especialitat.

Roadshow a Alemanya

Els dies 9, 10 i 11 de maig el Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a Alemanya, aquest cop per participar en el cicle de trobades comercials, workshops i presentacions promocionals que ha organitzat el Patronat de Turisme Costa Brava Girona a les ciutats de Bremen, Colònia i Stuttgart, on es va presentar l’oferta de les destinacions turístiques gironines a més de cent agents de viatges i operadors turístics d’Alemanya.

Ens acompanyaven una quinzena d’entitats i empreses gironines i des del Convention Bureau vam convocar agències organitzadores d’esdeveniments, empreses i associacions a les ciutats de Colònia i Stuttgart, on es concentra un gran teixit empresarial. L’alemany és un dels mercats prioritaris del pla de promoció del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Les sessions que es van ver a cada ciutat acabaven amb un sopar còctel amb gastronomia gironina, ofert pel xef del restaurant “Es Portal” de Pals i el restaurant “La Plaça” de Madremanya

Afegir una activitat cultural al programa de la teva reunió, ara més a mà

Si penseu organitzar una reunió o un incentiu a les comarques gironines, ara teniu una nova eina d’informació per triar l’activitat cultural que millor s’ajusta a la vostra proposta de programa.

El blog SomCultura arrenca amb la publicació de deu apunts (posts) d’actualitat dedicats a l’activitat cultural de les comarques gironines, incloent el fenomen Joc de trons; de les exposicions a l’Espai 22, MUME, Castell Gala-Dalí de Púbol i Ullastret, i de continguts sobre els festivals A Capella, Castell de Peralada, Sismògraf, Ítaca i la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal.