Amb la força del drac

Categories: Activitats.

Translation Priorities: Optional.

Si veniu a l’estany de Banyoles i veieu grups d’empresa remant intensament en embarcacions xineses (dragon boats), no els destorbeu: estan treballant.

Tradició mil·lenària xinesa per a tothom

El dragon boat és un tipus de piragüisme reglamentari des de fa prop de cinquanta anys que prové d’antigues tradicions xineses inspirades en la figura del drac.

Es tracta d’una activitat apta per a tothom, fàcil d’aprendre, divertida i molt emocionant. La seva pràctica està molt connectada amb el treball en equip i posa en joc la col·laboració, el compromís, la comunicació i la coordinació.

A cada embarcació hi poden anar fins a vint-i-un membres de l’equip acompanyats pel timoner professional de Dragon Boat Emotions.

Especial corporatiu

A partir d’aquesta pràctica esportiva, Dragon Boat Emotions organitza activitats de treball en equip adreçades a grups corporatius. Un expert en entrenament empresarial dissenya prèviament el programa d’activitats d’acord amb els objectius i les necessitats.

Durant l’activitat, els membres dels equips es preparen per competir, actuen des de diferents rols i avaluen les habilitats de comunicació i lideratge del grup.

Dragon Boat Emotions també ofereix incentius corporatius, de caràcter lúdic, adaptats a les necessitats i la condició física dels participants.

En un entorn ideal

L’entorn natural incomparable de l’estany de Banyoles és el marc idoni per a aquesta activitat per gaudir en grup. Al Pla de l’Estany i també a la Garrotxa s’hi pot trobar una àmplia oferta d’allotjament i restauració de qualitat amb tots els serveis necessaris per acollir grups d’empreses.

 

 

Veure la fitxa