MICE gironí al Confec Red

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Per segon any consecutiu, el turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona ha estat present al workshop Confec Red, celebrat del 2 al 5 de febrer a Venècia.

Representants del Costa Brava Girona Convention Bureau, Lloret Convention Bureau i Peralada Resort van participar en un dels principals esdeveniments MICE del Regne Unit i Irlanda per presentar l’oferta de les comarques gironines a organitzadors professionals d’agències especialitzades, empreses i associacions d’aquests mercats que busquen destinacions alternatives pels seus esdeveniments i reunions.

Durant el workshop vam realitzar 21 entrevistes amb 19 agències i empreses del Regne Unit i Irlanda amb gran potencial en el sector de l’organització d’esdeveniments. D’aquestes entrevistes van sorgir peticions de negoci per organitzar presentacions de producte, convencions i altres esdeveniments.

L’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona va tenir molt bona acollida en un moment on les agències aprecien destinacions alternatives a les grans ciutats europees.

Els compradors britànics i irlandesos també es van interessar per les experiències sorprenents, els espais singulars i la possibilitat de presentar la destinació com a proposta complementària a Barcelona.