Contactes i experiències MICE #inCostaBrava #inPyrenees al centre de Madrid

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

El  7 de juny, Pangea The Travel Store, al barri de Salamanca de la ciutat de Madrid va ser el punt de trobada dels professionals del sector de turisme de negocis en la experiència Afterwork Costa Brava Girona.

La proposta de l’Afterwork Costa Brava Girona combina la finalitat de fer contactes amb l’oportunitat de viure en primera persona una experiència autèntica de l’oferta de la nostra destinació dins del sector del turisme de negocis.

Impulsada pel Costa Brava Girona Convention Bureau del Patronat de Turisme, la jornada vol donar a conèixer les possibilitats de la destinació com alternativa del sector del turisme de reunions i esdeveniments.

A través de dinàmiques inspirades en propostes reals dels nostres membres pel sector MICE, els assistents van interactuar amb els representants de les empreses de turisme de negocis de les comarques de Girona.

L’edició anterior,  l’Afterwork Costa Brava Girona 2015, es va celebrar a Barcelona i va aplegar a gairebé un centenar de professionals, que van compartir una vetllada memorable i creativa.