Les maletes sempre a punt per presentar l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Hem fet una presentació + networking a Toulouse, una agenda comercial a Stuttgart, Colònia, Frankfurt i Düsseldorf, hem participat a l’IMEX16 a Frankfurt i al roadshow del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a Bremen, Colònia i Stuttgart

El turisme de negocis de les comarques gironines truca a les portes de Toulouse

25 agències de Toulouse van assistir a la presentació que el Costa Brava Girona Convention Bureau va portar a terme per donar a conèixer l’oferta MICE de les comarques gironines a la ciutat francesa. Es van exposar les deu raons principals per les quals és una mot bona opció escollir la Costa Brava i el Pirineu per a l’organització de congressos, esdeveniments o viatges d’incentius.

La proximitat amb la capital tolosana, els nostres paisatges, la gastronomia, la professionalitat de les empreses que formen part del Convention, l’oferta hotelera o la competitivitat són algunes de les raons que es van exposar. Durant l’acte també es va presentar la iniciativa Olot-Girona-Lloret i la programació dels 30 anys del Castell de Peralada.

L’acció va acabar amb un còctel on es va fer una sessió de networking amb les agències presents.

En terres alemanyes

El tret de sortida a les accions que des del Costa Brava Girona Convention Bureau es volen portar al mercat alemany, va ser una intensa agenda comercial a les ciutats de Stutgart, Frankfurt, Colònia i Dusseldorf. La zona oest germànica compta amb un fort teixit empresarial, i una important presència d’agències que treballen el sector MICE.

La diversitat de la nostra oferta MICE i la possibilitat de crear programes de viatges d’incentiu molt interessants en escenaris diferents i amb factor sorpresa va ser molt ben valorada com una bona opció pels grups que busquen una destinació alternativa a les grans ciutats europees.

La segona gran cita amb al mercat alemany va ser la fira IMEX de Franckfurt, una de les més importants del sector, on vam conèixer de primera mà un interès real cap a la nostra destinació, acompanyat d’un bon coneixement del territori. A la pròpia fira es va poder generar peticions de negoci per a programar grups a la Cosa Brava i al Pirineu de Girona.

I encara hi hem tornat un cop més, per participar en el Roadshow Alemanya organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona a les ciutats de Bremen, Colònia i Stuttgart.

Les accions al mercat alemany d’aquest primers sis mesos de l’any, es van tancar amb un roadshow a Bremen, Colònia i Stuttgart. Els Roadshows són un molt bon sistema perquè els nostres membres, a través dels workshops puguin mantenir un contacte directe amb les agències del sector.

Els restaurants Es portal de Pals i la Plaça de Madremanya, van ser els encarregats d’oferir una mostra de l’excel.lent oferta gastronòmica de les nostres comarques