L’empresa líder italiana al sector hidrotermosanitari, Triveneto.com, tria Lloret de Mar per la seva convenció anual

Categories: Notícies MICE.

En total hi van participar un miler de professionals, en una convenció que arriba ja a la seva setzena edició. Triveneto.com. és una de les empreses punteres al sector hidrotermosanitari i compta amb 88 punts de venda al seu país.

L’esdeveniment va suposar un impacte econòmic directe de 1.5 milions d’euros i ha estat “un dels congressos més grans que ha rebut Lloret de Mar”, segons va destacar Jaume Dulsat, alcalde de la població.

El fet d’haver escollit Lloret de Mar com a seu de la convenció, és un exemple més de la tasca que porta a terme el municipi en la promoció, potenciació i captació del turisme de negocis

L’hotel Evenia Olympic Palace va ser la seu del congrés, on es van donar a conèixer les darreres novetats en productes de l’àmbit del benestar i del bany, en un ambient propici per compartir experiències i opinions

Durant cinc dies d’estada a la Costa Brava, els participants van complementar les sessions del congrés amb excursions per les comarques gironines.

La trobada va culminar amb una fira oberta al públic, celebrada al mateix hotel on seixanta estands amb material hidrotermosanitari van ocupar els 1.200 metres quadrats d’exposició.

El Lloret Convention Bureau va donar suport a la logística i coordinació de l’esdeveniment.