Itineraris exclusius per cuidar els clients

Categories: Activitats.

Una cinquantena de clients d’una destacada entitat bancària van gaudir d’una experiència d’incentiu a la Costa Brava amb la gastronomia, el mar i la cultura com a protagonistes.

L’agència DMC Fil Mediterranean Travel Designers va ser l’encarregada del disseny i la producció del programa d’una durada de tres dies on la cura per cada detall i el factor sorpresa n’eren els ingredients principals.

Gastronomia d’alt nivell

Un exclusiu taller de maridatge de vins de la mà d’en Josep Roca va ser l’inici d’una experiència gastronòmica d’alt nivell. L’escenari va ser el Mas Marroch, l’espai per esdeveniments del Celler de Can Roca, on tot seguit el grup va poder gaudir de la gastronomia d’un dels millors restaurants del món.

Dalí de prop

Mentre el grup tenia la seva reunió corporativa a les instal·lacions de l’Hotel Castell d’Empordà, on estaven allotjats, els acompanyants van viure l’experiència “Dalí íntim” recorrent els paisatges empordanesos i pobles medievals que van inspirar el genial pintor, per acabar amb la visita al Castell Museu Gala Dalí a Púbol. Acompanyats en tot moment per un ambaixador local, els participants van conèixer la història de Dalí i la seva musa, així com anècdotes i curiositats sobre l’artista empordanès.

El mar més genuí

Al port de Palamós els esperava el Rafael, una embarcació pesquera centenària de vela llatina restaurada i recuperada per Tela Marinera. Tot recorrent alguns dels racons més ben protegits de la Costa Brava, com les Illes Formigues o el Paratge del Castell, els navegants coneixien històries de pirates i pescadors, patrimoni del passat mariner del paisatge que tenien davant dels seus ulls.