Costa Brava Girona: una destinació preparada per inspirar els esdeveniments que vindran

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Tres professionals del sector MICE de Costa Brava Girona comparteixen la seva proposta per respondre a les necessitats dels organitzadors dins del context de crisi actual.

Fil Mediterranean Travel Design (agència receptiva)  – Susana Basols, directora

«Tan bon punt es recuperi la mobilitat, moltes empreses apostaran pel petit format a l’hora d’oferir incentius als seus clients o col·laboradors. Al paper habitual de les agències receptives d’oferir programes atractius que s’adaptin a les necessitats dels clients, s’afegeix el de supervisar i garantir que un cop al destí es compleixen totes les condicions sanitàries.

A la destinació Costa Brava Girona s’hi pot trobar una gran diversitat d’entorns rurals on es pot gaudir de la natura i d’activitats saludables, amb una oferta d’espais privatitzables molt atractiva.»

Susana Basols - Fil Mediterranean Travel Design
Maria S rigat

Rigat Park & Spa Hotel  – Maria Savelyeva, MICE manager

«Per poder preparar trobades presencials amb les màximes garanties, l’organitzador professional haurà de comptar amb grans espais equipats per acollir esdeveniments complets a l’exterior, des de reunions i presentacions fins a esdeveniments i àpats, amb tots els serveis necessaris per al bon desenvolupament de l’esdeveniment.»

La Caraba Produccions (serveis audiovisuals) – Carles Cabañas i Plana, director tècnic

«La necessitat de reduir la capacitat d’aforament dels esdeveniments s’està compensant amb la retransmissió per streaming, per arribar a un públic més ampli. A més a més d’una escenografia, sonorització i il·luminació adequades als formats presencial i virtual, la fórmula híbrida requereix equips i tecnologia que assegurin una retransmissió segura. Per aquesta raó, hem fet les inversions necessàries.»

Carles Caba¤as i Plana. Director tŠcnic La Caraba Produccions