Idees per als incentius que vindran

Categories: Notícies MICE i Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Tant els organitzadors com els empresaris del sector i els gestors de les destinacions estem treballant intensament per oferir propostes que s’adaptin a les necessitats que vindran.

Tots tenim la mirada posada sobre els destinataris dels nostres esforços: empreses que volen reconnectar amb els seus clients, equips de treball que necessiten retrobar-se i reforçar la seva cohesió, associacions i institucions que estan reprogramant les seves activitats per adaptar-les al nou escenari o, simplement, posposant-les per quan torni a ser possible fer-les.

Què podem oferir des del sector MICE? Us proposem idees de propostes genuïnes i sostenibles que permeten mantenir les mesures d’autoprotecció i distància social.

Descobreix…

Trobem a faltar poder viatjar i contactar amb realitats diferents. Costa Brava Girona és una destinació propera, plena d’històries que han marcat els seus paisatges impressionants.

L’art i la cultura són els fils conductors d’algunes de les nostres propostes, molt apropiades per a grups petits i mitjans.

Premi Pritzker entre volcans: L’estudi RCR, guanyador del premi Pritker d’Arquitectura, obre les portes del seu Univers de la Creativitat Compartida. Aquesta iniciativa innovadora, organitzada per Fil Mediterranean Travel Designers, inclou un dinar de dues estrelles Michelin.

Maridatge Gastroliterari: El paisatge, la gastronomia i el caràcter genuí de la Costa Brava són una constant dins de l’obra de Josep Pla. El restaurant Sala de l’Isaac ens proposa cabussar-nos en l’imaginari de l’escriptor empordanès universal a través d’una ruta per Calella de Palafrugell maridada amb un dinar literari.

Altres propostes estan inspirades en activitats tradicionals lligades a paisatges singulars, com és el cas de l’Arrossicleta, una experiència d’Ocitània que ens permet travessar els bells arrossars de la localitat medieval de Pals en burricleta (la bicicleta elèctrica assistida) i participar en activitats a l’entorn del cultiu i la cuina de l’arròs.

Desafia…

Després de tant de temps d’estar separats, comença a ser hora de treballar conjuntament les nostres capacitats en un paisatge excepcional.

Per a grups que busquen acció i emocions intenses en contacte amb la natura, Aventura Girona ha preparat De Roca, Pedra i Mar, un recorregut per l’única via ferrada d’Europa ubicada literalment a la vora del mar, a la cala del Molí.

També hi haurà ocasió per reconnectar amb l’equip d’una manera més pausada, amb activitats com el Mindfulness en Plena Natura, conduït per Mindful Natura, per millorar el nostre benestar i explorar noves maneres de reunir-nos.

Tasta…

El panorama gastronòmic de la Costa Brava y el Pirineu de Girona és l’eix transmissor d’històries fascinants amagades, que transformen la degustació en una experiència compartida memorable.

El centre d’experimentació gastronòmica Domus Sent Soví ha creat l’experiència L’Univers de la Ratafia, que mostra els secrets del licor català a partir d’activitats que poden fer-se entre els espais exteriors i les àmplies sales del centre gastronòmic: passeig botànic, tast amb els confrares de la ratafia i taller de receptes a base de ratafia.

Amb Creem el nostre vi podem fer un vi que tingui la personalitat del nostre projecte, tot combinant tres vins monovarietals. Aquesta activitat, guiada per un enòleg professional, pot fer-se entre vinyes i en plena natura, en alguna de les caves de la DO Empordà.

En les millors condicions

Costa Brava Girona és una destinació de proximitat amb característiques idònies per crear propostes genuïnes i sostenibles compatibles amb les mesures d’autoprotecció i distància social.

Per una banda, es pot accedir a entorns molt diversos, des de llocs de muntanya fins a paisatges espectaculars de costa, recorrent distàncies molt curtes.

D’una altra banda, més d’un terç del territori està qualificat com a espai natural protegit, i ofereix una gran varietat d’espais allunyats de les grans multituds i lliures de contaminació atmosfèrica.

La preocupació pel medi d’una part del sector turístic de la demarcació es fa palesa en la quantitat d’establiments amb certificacions de sostenibilitat, en l’oferta d’activitats d’RSC (responsabilitat social corporativa) per a grups i en el protagonisme del producte de proximitat a restaurants i hotels.

El Costa Brava Girona Convention Bureau el componen més de 140 empreses i institucions del sector turístic, entre les quals allotjaments, centres de congressos i espais singulars, serveis, empreses d’activitats, agències i organitzadors, i els tres Convention Bureaux locals: Girona City Convention Bureau, Lloret de Mar Convention Bureau i Reunions Entre Volcans.

La cohesió entre les empreses, les entitats i els professionals del sector MICE a Costa Brava Girona, junt amb la llarga tradició d’atenció professional de proximitat amb el client ens permetrà respondre amb èxit a les noves necessitats que se li presenten a l’organitzador d’esdeveniments.