La Costa Brava des del mar

Categories: Activitats, Membres del CBGCB, i Notícies MICE.

Un grup de treballadors d’una important multinacional del sector aeronàutic ha pogut conèixer els racons més emblemàtics de la Costa Brava des d’una perspectiva idònia, el mar, per mitjà d’una proposta de l’empresa d’activitats nàutiques i de lloguer d’embarcacions Top Sailing Charter.

L’activitat va començar a les 10 del matí a la base nàutica de Top Sailing Charter a l’Estartit, des d’on van embarcar rumb a Cadaqués. Abans d’aturar-se a la cala Montjoi, entre la badia de Roses i el cap de Creus, van descobrir alguns dels indrets més recòndits de la Costa Brava, que combinen cales solitàries emparades per turons i penya-segats vorejats de pins.

La segona etapa els va portar a Cadaqués vorejant la costa del Parc Natural del Cap de Creus, a temps per fer un bon dinar i visitar la Casa-Museu Salvador Dalí a Portlligat.

Es tracta d’una iniciativa ideal per passar una jornada completa de descoberta del paisatge més genuí de la Costa Brava i gaudir de la navegació en una moderna embarcació de motor tripulada.

Top Sailing Charter és una de les més de cent quaranta empreses que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau en la promoció de l’oferta MICE de la destinació.