La iniciativa OGL Meetings incorpora dues propostes turístiques noves

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Amb el nom d’On the Rocks, les dues propostes noves es van generar durant la 2a jornada de cocreació d’OGL Meetings al Palau de Congressos de Girona

Es tracta de dues experiències bàsiques d’un sol dia per incloure en el programa de reunions, convencions o congressos: On the Rocks MUST i On the Rocks DELUXE.

Sobre el fonament dels elements essencials de la identitat diversa del territori —el paisatge natural i singular, les tradicions, el patrimoni, la gastronomia i la cultura— i a través d’un fil conductor, una història, es va buscar que els programes destaquessin els aspectes diferenciadors de cadascun dels tres territoris. La mobilitat es va considerar com una experiència més, que es materialitza utilitzant elements característics com les vies verdes, que aprofiten els antics itineraris ferroviaris, o els cotxes clàssics del Rally Costa Brava.

Les propostes són fruit de la creativitat dels participants de la jornada de cocreació. Prop de vint empreses del sector del turisme de negocis de la Garrotxa, Lloret de Mar i la ciutat de Girona convocades per les entitats que formen el projecte OGL Meetings i les agències receptives MICE aplegades pel Costa Brava Girona Convention Bureau van treballar conjuntament per definir les experiències.

L’objectiu del projecte OGL Meetings és cohesionar els membres de les tres iniciatives MICE locals de la ciutat de Girona, Olot i Lloret de Mar per generar propostes conjuntes i oportunitats de negoci.

Jornada OGL

OGL Meetings és pioner en l’àmbit català pel que fa a la creació d’un producte MICE transversal a través de la coordinació entre les entitats locals, en aquest cas Reunions entre Volcans, Girona City Convention Bureau i Lloret Convention Bureau, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau.