Descobriu la ciutat de Girona i la costa medieval

Categories: Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Passegeu pels carrerons de un poble medieval de costa y participeu d’una activitat en grup. Dormiu en un castell fantàstic. Visiteu a Girona les localitzacions on es va filmar la sèrie Joc de Trons i conegueu un espai singular que acull un dels millors restaurants del món.

Descarregueu l'itinerari

Dia 1

La visita guiada a la ciutat de Girona us reserva tresors sorprenents, fins i tot si ja hi heu estat abans. Al final del matí l’equip de Tots a Taula us farà un taller de cuina on podreu elaborar el dinar amb productes de proximitat i de temporada. Segur que us quedarà bo!

La ciutat compta amb espais ideals per tot tipus de reunions i esdeveniments, com el Palau de Congressos de Girona, amb instal·lacions modernes i adaptades, o el Castell de Sant Gregori, escenari singular d’actes d’empresa i celebracions o el Mas Marroch, del Celler de Can Roca.

Podrem sopar a Casa Marieta, abans de passar la primera nit a l’Hotel Ultònia, on gaudireu de la terrassa-lounge club que és referència a les nits d’estiu de la ciutat.

Dia 2 Dedicat a cinc viles costaneres:

Sant Feliu de Guíxols, que conserva un important patrimoni històric, amb espais singulars per a reunions com el Monestir de Sant Feliu o la Casa Irla.

Palamós, on visitareu la Finca Bell-Lloc, un establiment rural on es poden realitzar activitats d’enoturisme per empreses i que acull el celler Brugarol, un espai subterrani d’arquitectura moderna i singular on es fan tasts de vi.

El dinar serà a la localitat de Llofriu, al Restaurant Sala Gran. L’establiment és en una masia que conserva l’estil rústic original i ofereix diversos espais per a celebrar àpats i esdeveniments, amb la proposta gastronòmica de l’Isaac Sabrià, tercera generació al capdavant del restaurant.

Els guies turístics de Girona us mostraran els racons del poble medieval de Pals.

La jornada conclou a La Bisbal, per dormir a l’Hotel Castell d’Empordà, un veritable castell documentat des de principis del segle XIV que disposa de singulars sales de reunions que combinen els vestigis ancestrals amb disseny i tecnologia d’avantguarda

Dia 3 Matí ple de propostes ofertes pels equips d’Ocitània i Humanside Experiences, experts en crear experiències que treuen el millor de cadascú i fan equip. De retorn a Pals, podreu visitar el La Costa Golf & Beach Resort on es farà el dinar de comiat.