Desconnexió i teambuilding a l’Albera

Categories: Activitats.

Hotel Can Xiquet & Events Centre ha creat una nova iniciativa adreçada a grups d’empresa reduïts: les “Càpsules de Desconnexió”.

La combinació d’activitats i serveis amb l’entorn singular i els espais de l’hotel de Cantallops n’és l’ingredient principal. La proposta ofereix programes a mida per treballar la motivació i el creixement personal dels equips a partir de càpsules organitzades en tres categories.

Tres àrees temàtiques

Càpsules de Coaching & Learning: Inclouen sessions de formació segons les necessitats de cada grup amb activitats connectades amb la natura i l’entorn. Treballant en equip es desenvolupen competències com el lideratge o la mediació de conflictes.

Càpsules de moviment: La participació i l’aprenentatge s’aconsegueixen a través de propostes com el senderisme per rutes secretes de l’Albera, l’exercici i el mindfulness en equip o les activitats lúdiques i esportives conduïdes per un coach personal. En acabar, els equips reben la recompensa de gaudir dels packs de relax de l’Hotel i de la gastronomia a base de productes locals.

Càpsules eno-gastronòmiques: La riquesa natural de l’entorn immediat de l’hotel proporciona els recursos pels tallers de gastrobotànica, conduits per experts en gastronomia, vi i cava, nutrició o biologia. Les propostes responen a les tendències més actuals dins del camp de la gastronomia: maridatges, sucs verds, productes de proximitat…

Ingredients per una bona desconnexió

Per dur a terme aquest projecte, l’equip de l’Hotel Can Xiquet ha comptat amb professionals locals experts en diferents disciplines. Especialistes en formació, tendències empresarials i gestió d’equips, així com productors i professionals d’àrees relacionades amb la natura, la gastronomia i el món del vi, col·laboren en els programes que es duen a terme a l’hotel i el seu entorn immediat.

L’exclusivitat de la ubicació, tant pel paisatge com per les instal·lacions, és un element clau per aconseguir una veritable sensació de desconnexió.