Team building entre el mar i la muntanya

Categories: Propostes.

Sentiu el pols del riu gaudint d’un paisatge natural en estat pur. Traslladeu l’espai de feina a una masia del s.XVII o a un antic molí fariner per acabar cada jornada davant del mar

Dia 1

Un descens en caiac pel tram baix del riu Ter, des de Colomers a Verges, us posarà en contacte amb el paisatge de ribera de l’Empordà. No cal ser un expert: després de les indicacions de Kayak del Ter, podreu gaudir de dues hores i mitja de navegació tranquil·la en mig de la vegetació.

A Mas Terrats us espera la recompensa a l’esforç del matí. Un dinar a càrrec de Montserrat Catering us sorprendrà amb productes de proximitat preparats amb influències de cuines d’arreu.

Les sales de reunions i els espais exteriors de la masia del segle XVII acolliran les activitats del grup durant la tarda.

Després de la feina, amb tan sols 40 minuts de trasllat, acomplireu l’objectiu d’acabar la jornada davant del mar quan arribeu a l’Hotel Clipper & Villas de Torroella de Montgrí, envoltat de camps de golf i a només 50 metres de la platja.

Dia 2

Les reunions i sessions de team building tindran com escenari singular els salons i espais diàfans de la Farinera de Sant Lluís, un edifici industrial modernista totalment reformat i envoltat de jardins situat a Pont de Molins.

Havent dinat, l’aventura us espera al port de Roses. A bord d’una de les exclusives embarcacions de Top Sailing Charter navegareu fins arribar a Cadaqués. La travessia recorre la costa del Parc Natural del Cap de Creus, un paratge que combina cales solitàries i impressionants penya-segats vorejats de pins.

El mar continuarà molt present durant el sopar al restaurant de l’Almadraba Park Hotel, on gaudireu d’unes vistes magnífiques i peix acabat d’arribar del port de Roses.

Dia 3

Després de fer nit a l’Hotel Spa Terraza podreu passar una bona part del matí relaxant-vos a les seves magnífiques instal·lacions o passejant per la platja, que es troba just davant de l’hotel.

Per acabar, una visita guiada a la Ciutadella i un còctel de comiat a la terrassa del Castell de la Trinitat completaran la perspectiva del golf de Roses.

Informació sobre el programa

Roger Duran – Kayak del Ter

“Els professionals de Kayak del Ter us proposem descobrir el tresor amagat del Ter en un descens que discorre per un dels boscos de ribera mediterranis més ben conservats.  Deixeu-vos seduir per l’espectacle de la natura baix-empordanesa mentre gaudiu de la desconnexió i de la companyonia amb tot el grup”

Hotel Clipper & Villas – The Booking Department

“No tot  és feina a casa nostra! Vine a maridar feina i relax.

“La Farinera Sant Lluis és passat, present i futur.

Els amplis jardins, les múltiples sales i les suits de l’antiga fàbrica de farina reformada et permeten realitzar tota mena d’esdeveniments, quan, com i amb qui tu vulguis!” 

Top Sailing Charter – Sergi Alos, CEO

“Visita la Costa Brava des de un altre perspectiva: el Mar

Spa Terraza – Miquel Gotanegra, director del Grup Terraza

Ens trobem en un entorn privilegiat. Estem encantats de veure com els grups d’empresa que venen a fer estades de formació i teambuilding en treuen tant de profit, participant en la gran quantitat d’activitats que ofereix la destinació i gaudint de la gastronomia i el paisatge.”