Directius d’empreses s’interessen per l’oferta MICE de la demarcació de Girona

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

Dotze directius d’empreses vinculades amb els sectors de la tecnologia, la farmàcia, la banca, el gran consum alimentari i la comunicació s’interessen per conèixer l’ampli ventall de possibilitats que la demarcació de Girona ofereix per l’organització de reunions i esdeveniments professionals en entorns singulars propers a Barcelona.

A l’Enoteca de l’Hotel Arts de Barcelona, va tenir lloc la presentació de l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau adreçada a directius, consellers i representants d’empreses encarregades d’organitzar esdeveniments professionals.

En l’acte es van exposar les deu raons principals per organitzar esdeveniments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. A més, s’hi va projectar el vídeo promocional de la destinació i es van poder veure diverses càpsules audiovisuals que mostraven les opinions i les impressions de professionals que havien visitat la zona amb anterioritat arran d’un congrés, esdeveniment o activitat empresarial. Aquestes càpsules testimonials són una nova fórmula amb què el Costa Brava Girona Convention Bureau promociona la destinació en mitjans digitals.