Dragon Boat Fest

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Equips de deu països europeus van competir en la 14a edició de l’European Nations Championship i la copa internacional KYIUV.

Durant les mateixes dates, es va convocar empreses i grups al 9è Festival Dragon Boat Banyoles, que va aconseguir la participació de quinze equips amb un total de tres-cents esportistes.

El programa d’activitats incloïa la celebració de la Fira del Drac, amb activitats lúdiques i esportives obertes a tothom, mercat artesanal, tallers i actuacions, que van arrodonir unes jornades molt especials organitzades entorn d’aquest esport.

Un esport amb arrels mil·lenàries

El dragon boat és un tipus de piragüisme reglamentari des de fa prop de cinquanta anys. Prové d’antigues tradicions xineses inspirades en la figura del drac.

Es tracta d’una activitat apta per a tothom, fàcil d’aprendre, divertida i molt emocionant.

A partir d’aquesta pràctica esportiva, Dragon Boat Emotions organitza activitats de treball en equip adreçades a grups corporatius.

L’entorn natural incomparable de l’estany de Banyoles és el marc idoni per gaudir en grup d’aquesta activitat. Al Pla de l’Estany i també a la Garrotxa s’hi pot trobar una àmplia oferta d’allotjament i restauració de qualitat amb tots els serveis necessaris per acollir grups d’empreses.