Famtrip corporatiu

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Nou membres de l’associació d’assistents de direcció IMA Spain que havien vingut de Madrid, Barcelona i València, van poder conèixer en primera persona l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el decurs d’un taller (workshop) amb empreses associades al Costa Brava Girona Convention Bureau, seguit d’un viatge de familiarització (famtrip) pel territori.

El grup es va desplaçar amb AVE fins a Girona. Ben a prop, al Palau de Congressos de Girona, es va reunir amb les empreses gironines participants en un dinar per fer contactes (networking) i van visitar les instal·lacions del centre de congressos.

Durant la tarda van fer una visita guiada a la ciutat de Girona, abans de traslladar-se al Pla de l’Estany per sopar a l’Hotel Casa Anamaria, on es van allotjar.

Amb desplaçaments molt curts, l’endemà van poder visitar el poble medieval de Besalú, el Celler La Vinyeta i el Teatre Museu Salvador Dalí. L’últim dia, després d’una sessió de mindfulness al mateix hotel que estaven allotjades, el Park Hotel San Jorge de Calonge, van sortir cap a Palamós per visitar el Museu de la Pesca i dinar a la seva aula gastronòmica, l’Espai del Peix.

L’activitat, organitzada conjuntament amb IMA Spain, va ser una ocasió magnífica per generar vincles amb assistents de direcció d’importants empreses i entitats en l’àmbit estatal.