Duatlon #inCostaBrava: apte per a tots els públics

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

L’empresa organitzadora d’activitats de construcció d’equips o teambuilding Humanside Experiences ha estrenat la nova proposta iPad Duatlon, la cerca «tecnològica» del tresor en dos elements: el mar i la terra.

Proves en terra

Amb l’ajut d’un iPad, cada equip ha de crear una estratègia per resoldre les proves i aconseguir el màxim nombre de punts en un temps limitat. La geolocalització permet en tot moment que els equips rebin les instruccions per fer les proves a mesura que es van acostant al lloc.

Les proves combinen informació cultural i turística de l’indret on es realitzen amb contingut corporatiu dissenyat per a cada empresa. Les puntuacions més altes s’aconsegueixen amb les proves de treball en equip i de contingut corporatiu.

Proves al mar

L’iPad Duatlon té la particularitat que, mentre la meitat dels equips estan fent les proves de terra, la resta embarca a bord d’un big sup, una taula gegant de surf de rem (paddle surf), per trobar les diferents proves amagades al mig del mar.

Les proves se situen de manera que l’activitat es realitzi dintre d’uns límits de seguretat i el grup gaudeixi des de l’aigua de les millors vistes del territori. La coordinació i la feina d’equip són imprescindibles per pujar a bord de la taula gegant i navegar amb bon rumb. Un instructor professional acompanya els equips des de l’aigua, a punt per donar-los indicacions i ajudar-los sempre que calgui. Es tracta d’una activitat segura, sense risc per als participants.

Els dos blocs s’han de resoldre durant el mateix temps. Un cop els equips han passat per totes les proves, Humanside descarrega dels iPads totes les fotografies i vídeos generats pels equips durant la jornada i prepara un curt perquè els participants gaudeixin plegats de les experiències viscudes per tots ells, amb la qual cosa es creen sinergies molt positives.

La Duatló en imatges