Nous membres del Costa Brava Girona Convention Bureau

Categories: Membres del CBGCB.

Aquest estiu donem la benvinguda a dos membres nous, que reforcen l’oferta MICE amb un espai singular a Girona i una empresa especialitzada en trobades esportives per a empreses i grups.

La Cúpula de les Arts

La ciutat de Girona acull un espai nou, singular i polivalent: una carpa iglú única a Europa, amb capacitat per a més de vuit-centes persones.

Es tracta d’un espai amb un disseny innovador, que permet desenes de configuracions per organitzar espectacles i esdeveniments corporatius.

La Cúpula de les Arts està situada entre els parcs Central i Migdia, prop de les estacions de l’AVE, de tren i d’autobusos, i disposa d’aparcaments amplis a pocs metres.

Stageweek

L’empresa Stageweek està especialitzada en l’organització d’estades esportives de tennis, pàdel i golf per a empreses i grups al Club de Tennis Llafranc i al Club de Golf de Gualta. També ofereix programes complets de multiactivitats per dur a terme en equip (teambuilding) i gaudir del magnífic entorn de la Costa Brava.

Stageweek s’encarrega de tots els detalls perquè el programa de l’activitat, incloent la proposta gastronòmica, sigui tot un èxit.