El CBGCB se suma a la campanya turística «Bojos per tornar-nos a veure»

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Amb el reclam «Bojos per tornar-nos a veure», a mitjans de juny es posa en marxa la campanya turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per impulsar de nou l’activitat econòmica del sector turístic del territori.

Durant el període d’alerta i confinament, el Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) s’ha mantingut actiu per seguir assessorant els organitzadors i compartir a través dels seus canals tota mena d’informació d’interès sobre els recursos en trobades, incentius, conferències i exposicions (MICE) de les comarques gironines, així com propostes d’activitats, casos d’èxit i idees.

D’aquesta manera, s’ha buscat la connexió amb els professionals, que han aprofitat aquestes setmanes per inspirar-se, descobrir destinacions alternatives i buscar noves idees per oferir als clients a partir de la represa de l’activitat.

El retorn progressiu a la feina marca una nova etapa en la qual cal informar de l’esforç del sector per aplicar amb rigor les mesures de seguretat i higiene i per crear nous productes adaptats a les necessitats del moment.

La campanya turística engegada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona vol recollir l’emoció compartida per retrobar-nos amb amics, familiars, companys de feina i també amb els entorns i els paisatges que ens emocionen. Alhora, és un homenatge als professionals del sector turístic del territori, que s’ha mobilitzat per tirar endavant i tornar a obrir amb totes les garanties.