Els nous models d’autocaravanes del Caravan Salon de Düsseldorf es presenten a la Costa Brava

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La indústria alemanya del caravàning (Caravaning Industrie Verband Deutschland) i el Caravan Salon de Düsseldorf van triar la Costa Brava per fer la presentació anual dels nous models d’autocaravanes.

Una trentena de periodistes internacionals i prescriptors alemanys van provar disset autocaravanes diferents per conèixer-ne les prestacions mentre circulaven pel territori i visitaven municipis i càmpings de la demarcació.

L’activitat va durar quatre dies, durant els quals els participants van dur a terme activitats a la natura i activitats nàutiques, visites culturals i degustacions enogastronòmiques.

L’acció ha estat impulsada per l’Oficina de Promoció de l’Agència Catalana de Turisme a l’Europa central, amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i de l’Associació de Càmpings de Girona.

Els càmpings de Girona tenen infraestructures per acollir grans esdeveniments en entorns naturals i oberts: gastronomia, entreteniment, activitats i allotjament en un mateix recinte a primera línia de mar o en un dels parcs naturals de la província de Girona.