Cinc experiències per la MedCriuse General Assembly

Categories: Notícies MICE i Propostes.
Translation Priorities: Optional.

La Costa Brava va ser la seu de la 60a Assemblea General de l’Associació de Ports de Creuers del Mediterrani.

Prop de dos-cents assistents, entre membres associats, companyies de creuers i mitjans de comunicació especialitzats, procedents de nou països europeus i dels Estats Units, van participar en les conferències i taules de treball que van tenir lloc durant quatre dies a l’Hostal de la Gavina, on estaven allotjats.

Dins del programa social es van oferir diferents experiències genuïnes de la Costa Brava.

El Sailing & Gastronomic Tour va començar amb un esmorzar a base de productes locals mentre es navegava per les costes de Palamós.  Després de la visita a la subhasta del peix, l’Espai del Peix va oferir una mostra de l’autèntica cuina dels pescadors de la Costa Brava elaborada en directe amb productes de la llotja del peix de Palamós.

Per al Cultural & Electric Bike Tour, la burricleta (la bicicleta rural elèctrica) va conduir els assistents pels encantadors pobles medievals de Pals, Peratallada i Monells.

Al Mediterranean Tour de Roses, després de visitar la Ciutadella de Roses, els participants van embarcar en un catamarà per navegar fins a Cadaqués. Després del dinar, es van desplaçar a Portlligat per visitar la Casa-Museu Dalí, residència habitual del genial artista empordanès.

A Girona els esperava el Cultural Tour, amb una visita guiada pels escenaris de Joc de trons a la ciutat. Finalment, la Surrealism & Wine Foodie Experience va portar el grup a l’església de Sant Pere de Rodes, un espai històric en un paisatge increïble, on van participar en una wine experience. Després d’un dinar gastronòmic a Roses, es van traslladar a Figueres per visitar el Teatre-Museu Dalí.

El sopar de gala de l’esdeveniment va tenir lloc al Mas Marroch, l’espai gastronòmic per a esdeveniments del Celler de Can Roca, situat a cinc minuts del centre de Girona.

L’empresa Zeba Produccions va ser l’encarregada del seguiment gràfic cada dia de l’esdeveniment.