Les empreses franceses s’interessen per la demarcació de Girona com a destinació MICE

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Vint-i-tres entitats i empreses gironines del sector del turisme de negocis del Costa Brava Girona Convention Bureau promocionen l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre vuitanta representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments del sud de França.

La ciutat de Tolosa de Llenguadoc va acollir l’esdeveniment Afterwork MICE Corporatiu organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau per promocionar l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre agents de viatges, programadors d’esdeveniments i secretaris de direcció d’empreses franceses.

Aquest esdeveniment promocional i comercial va reunir vint-i-tres entitats i empreses gironines del sector del turisme de negocis i vuitanta representants d’empreses com Airbus, Carrefour Market, Credit Agricole, Airfrance i Rockwell Colins, i agents de l’agència més important de la ciutat especialitzada en aquest sector, SOP Events – CTA Events. Alhora va comptar amb la participació d’Albert Piñeira, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de Jean Jacques Castanet, president de l’agència SOP Events.

L’acció es va plantejar utilitzant una innovadora fórmula de reunió participativa a fi de propiciar la interacció entre tots els assistents. Mitjançant l’organització d’un viatge enogastronòmic durant quatre tallers de cuina i de vins de la DO Empordà, empresaris de la demarcació de Girona van fer diferents presentacions. La trobada entre professionals va concloure amb un àpat elaborat pel cuiner Francesc Rovira, del restaurant Fonda Xesc, amb una estrella Michelin.

Participants i organitzadors van coincidir a valorar molt positivament l’esdeveniment, on es van reforçar els contactes entre els representants gironins i francesos.

L'afterwork en imatges

(fotos: Jérôme Narbonne)