Organitzadors corporatius estatals coneixen el potencial de Girona com a destinació de turisme de negocis

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Un grup de secretàries de direcció, membres de l’ASPM i provinents  de diverses organitzacions amb seu a Madrid —Técnicas Reunidas, Nokia, Sener, Ericsson, Airbus, Banca March, Bankia,  Asociación del Secretariado Profesional de Madrid i l’ambaixada de Jordània—, ha conegut de primera mà l’oferta MICE (turisme de reunions, incentius, congressos i esdeveniments) de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

L’acció tenia la finalitat de presentar les opcions del territori per a l’organització d’esdeveniments i reunions des del sector corporatiu destinades a un col·lectiu que no tenia coneixement previ de l’oferta MICE de les comarques gironines, si bé algunes de les persones del grup hi havien estat abans.

Després d’arribar amb AVE a Girona, el grup es va desplaçar a l’Alàbriga Hotel & Home Suites, la nova proposta de cinc estrelles gran luxe de s’Agaró, que ofereix un entorn exclusiu i únic per a reunions de primer nivell.

L’endemà, la intensa jornada de prospecció va començar amb una experiència basada en tècniques de consciència plena i sons harmònics de la mà de Mindfulkit.  A continuació, la visita a l’Espai del Peix i al Museu de la Pesca de Palamós va servir per donar a conèixer al grup l’oferta de visites guiades per la llotja del peix i per degustar la cuina marinera i la cuina dels pescadors.

L’última part del matí es va dedicar a la visita a la Finca Bell-lloc, també a Palamós, on el grup va fer un tast guiat pel Celler Brugarol, un espai creat pel gabinet d’arquitectura RCR Arquitectes. Durant el dinar, també a la Finca Bell-lloc, les participants van interactuar amb representants d’URH Hoteliers, Hotel Santa Marta, Mas Solà, Evenia Hotels, Top Sailing Charter i Tela Marinera, totes elles empreses de turisme de negocis membres del Costa Brava Girona Convention Bureau.

A la tarda els esperava la proposta MICE de l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort, un lloc emblemàtic a pocs minuts de Girona, situat entre els dos camps de golf de la PGA Golf Catalunya.

La segona jornada es va dedicar a conèixer Girona i les seves infraestructures per acollir esdeveniments de gran format i oferir activitats per al programa social. A la ciutat, els grans esdeveniments tenen com a seu ideal l’Auditori i el Palau de Congressos de Girona, un equipament amb capacitat per acollir fins a 1.700 persones en un complex proper al centre històric i comercial de Girona i a prop de les principals vies de connexió amb Barcelona, Madrid i França. Després de realitzar una visita guiada pel Barri Vell de Girona i el Call, l’antic barri jueu, el grup va conèixer la Fortalesa de Sant Julià de Ramis, una antiga fortalesa militar que ofereix una experiència d’exclusivitat fusionant art, cultura i alta gastronomia.

En conclusió, l’experiència va ser molt positiva per a tothom. El grup de professionals del sector corporatiu va marxar gratament sorprès de l’àmplia varietat i qualitat dels serveis i es va endur una impressió molt positiva sobre la ciutat de Girona. Per al Costa Brava Girona Convention Bureau i els representants de les empreses de turisme de negocis que hi han participat, ha estat una ocasió molt bona per conèixer encara millor les necessitats i els gustos de les empreses que visiten les comarques gironines en les seves estades de negocis.