Fam trips al territori

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha col·laborat en diversos viatges de familiarització (fam trips) organitzats per hotels de la destinació amb l’objectiu de donar a conèixer a organitzadors de Barcelona les possibilitats de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per acollir esdeveniments.

Una d’aquestes iniciatives provenia del Park Hotel San Jorge Costa Brava, ubicat a Calonge. Aquest hotel encantador combina un entorn idíl·lic amb serveis de primera classe per a esdeveniments. Durant la visita, els organitzadors van apreciar les impressionants vistes al mar i les modernes instal·lacions de l’hotel, que ofereixen un marc perfecte per a esdeveniments inoblidables.

En el viatge de familiarització organitzat per La Costa Beach & Golf Resort els organitzadors van tenir l’oportunitat de gaudir d’experiències úniques i de comprovar la multifuncionalitat d’aquest complex hoteler, situat en un entorn privilegiat prop de les platges de la Costa Brava i els camps de golf. El complex ofereix una combinació perfecta per a esdeveniments exclusius, amb tots els recursos necessaris a dins mateix.

Més endavant, un altre grup va tenir la possibilitat d’experimentar l’hospitalitat de l’Hotel Palau de Bellavista Girona by URH. Situat a prop del centre històric de la ciutat, aquest hotel ofereix una ubicació privilegiada i unes instal·lacions idònies per a esdeveniments de tota mena. Durant el viatge de familiarització, els organitzadors van explorar a fons la proposta MICE d’aquest hotel i van apreciar les experiències úniques que el territori té per oferir.

Els viatges de familiarització organitzats pels hotels associats, amb la col·laboració del Costa Brava Girona Convention Bureau, han estat una oportunitat magnífica per donar a conèixer la nostra destinació als organitzadors de Barcelona. Amb les ciutats ben connectades, i a només una hora de la capital, la nostra destinació és una opció atractiva i accessible per a les agències barcelonines.