Pirineu de Girona: l’equilibri perfecte entre feina i natura

Categories: Destinació.

Translation Priorities: Optional.
Quan penseu en el Pirineu de Girona, potser us venen al cap paisatges de neu, poblets amb encant i alta muntanya. No aneu desencaminats, però el Pirineu de Girona és també moltes altres coses!

Hi ha propostes per a tots els gustos i per a totes les estacions de l’any: sempre és enriquidor sortir una mica del camí marcat i descobrir autèntiques joies medievals i tresors del romànic com els monestirs de Sant Joan de les Abadesses, viles amb encant com Santa Pau, Besalú o Meranges, racons de benestar i harmonia, fonts amagades al bosc, o escoltar el silenci dels cims que custodien aquest paisatge meravellós.

El Pirineu de Girona té uns atributs climàtics i naturals únics que, sumats a la qualitat de l’oferta turística, les empreses de serveis i els equipaments disponibles, el converteixen en l’escenari natural perfecte per practicar tota mena d’activitats a l’aire lliure, amb tots els recursos per organitzar-hi tot tipus d’esdeveniments.

Deixeu-vos sorprendre

Si us agraden les sorpreses, el Pirineu de Girona és una destinació MICE molt especial, ideal per oferir experiències inoblidables a grups mitjans i petits.

Deixeu-vos portar per Aventura Girona i us prepararan un recorregut de senderisme al Puigsacalm o a la Garrotxa, o bé un circuit d’orientació adaptat als vostres gustos i les necessitats del grup. Si preferiu les emocions fortes, també podeu fer-hi la baixada del barranc de Sant Aniol, un paratge preciós amb formacions rocoses espectaculars.

El vol en globus proporciona unes sensacions úniques de coneixement del paisatge. Vol de Coloms és especialista en experiències per a grups i us dona diferents opcions, des dels vols de descoberta sobre els volcans de la Garrotxa fins a activitats participatives en globus com el Volcano Challenge.

Per organitzar tots els detalls de la vostra reunió, podeu comptar amb Meet Cerdanya, una agència receptiva amb experiència en grups corporatius de diversos sectors, com el farmacèutic o l’automobilístic, que coneix el territori i la importància de respectar i estimar l’entorn.

Trobeu l’espai perfecte

Pel que fa a l’allotjament, a la Cerdanya trobareu hotels amb encant com l’Hotel Villa Paulita, a la vora del llac de Puigcerdà, o l’Hotel Serras Torre del Remei, un palauet modernista envoltat de l’entorn natural privilegiat del pintoresc poble de Bolvir.

Més al sud, a la Garrotxa, podeu allotjar-vos a l’Hotel Vall de Bas o a l’Hotel Riu Fluvià d’Olot.

Al Pirineu de Girona, el paisatge singular de muntanya troba la seva correspondència en l’oferta d’espais adequats per a reunions i trobades empresarials. La ciutat d’Olot compta amb edificis patrimonials equipats per a reunions, com Can Trincheria, una noble i antiga casa pairal del s. xviii; el claustre del Carme, un dels més notables de Catalunya, o l’Edifici Hospici, al centre de la ciutat. Olot també ofereix la possibilitat de celebrar esdeveniments d’empresa dins d’un volcà: L’Espai Cràter, inaugurat recentment, és un espai museístic situat dins del volcà Puig del Roser.

Hotel Serras Torre del Remei
Hotel Serras Torre del Remei
Hotel Vall de Bas

Gastronomia per a esdeveniments

Els productes de proximitat, la tradició secular i un esperit innovador sense límits són els ingredients que caracteritzen la cuina del Pirineu de Girona.

Podeu gaudir d’un sopar de gala en un dels restaurants més antics de la comarca, La Deu, amb una llarga tradició en l’organització de banquets als seus grans espais, envoltats de natura. També a Olot, el restaurant La Moixina ofereix la cuina volcànica, amb productes típics de la Garrotxa. Podeu reservar-lo en exclusiva o triar l’espai més adient per a cada tipus de grup. I si busqueu una experiència gastronòmica amb estrella Michelin, el restaurant Les Cols en té dues per la seva excel·lent gastronomia, més una estrella verda pel seu compromís amb la sostenibilitat.

 

En resum, l’oferta MICE del Pirineu de Girona és un tresor per descobrir, una proposta totalment complementària a la de la Costa Brava i la ciutat de Girona.