Agències nòrdiques i alemanyes exploren l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Categories: Notícies MICE.

Un grup de nou agències sueques i noruegues i un altre de sis agències alemanyes van experimentar en primera persona el caràcter singular de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona durant una estada de familiarització.

L’agència receptiva & DMC Fil Mediterranean Travel Designers en col·laboració amb Hotel Camiral va preparar els itineraris amb tot de propostes dissenyades especialment per transmetre l’essència de la destinació a través dels seus trets més genuïns.

La primera proposta de l’itinerari ens va portar a conèixer l’Empordà i els seus pobles medievals des de la mirada del geni universal Salvador Dalí. Aquests mateixos paisatges van ser la font d’inspiració de les creacions artístiques que li van valer el seu reconeixement mundial.

El trajecte els va servir per obrir la gana i gaudir al màxim d’un dinar a base de tapes a l’Escala, abans de visitar les ruïnes d’Empúries i conèixer alguns espais singulars del ric patrimoni de la zona perfectament equipats per celebrar esdeveniments especials, reunions i sopars de gala.

L’intens programa va deixar-los temps per gaudir de les instal·lacions de l’Hotel Camiral Golf & Spa, on es va allotjar el grup. L’hotel, que està situat al cor del PGA Catalunya Resort, en un entorn natural privilegiat a només deu minuts de Girona, disposa de 149 habitacions amb unes vistes espectaculars al camp de golf número 1 de l’Estat espanyol.

Al vespre, després de la presentació del Costa Brava Girona Convention Bureau de l’oferta MICE del territori, es va oferir un taller de cuina i degustació de gastronomia catalana amb productes locals que va tenir una magnífica acollida.

L’endemà es va dedicar a descobrir Girona i el seu barri vell, tot participant en una divertida competició amb iPads durant la qual els jugadors/exploradors van haver de superar diverses proves.

Tot plegat, unes experiències molt positives que van enfortirles nostres relacions amb dos dels mercats prioritaris, l’alemany i el nòrdic, en les accions de promoció de l’oferta MICE del territori.

El FamTrip en imatges