Girona acull la tercera World Ayahuasca Conference

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Del 31 de maig al 2 de juny la ciutat de Girona serà la seu de la tercera World Ayahuasca Conference. Es preveu que hi assisteixin més d’un miler de persones de tot el món i serà l’esdeveniment més gran sobre l’ayahuasca que s’ha fet fins ara.

L’ayahuasca és un te centenari que ha tingut un paper central en la salut, el benestar i la supervivència de les comunitats indígenes de la conca amazònica. En els últims anys, les pràctiques relacionades amb l’ayahuasca s’han estès per tot el món.

El Palau de Congressos de Girona acollirà més d’un centenar d’activitats, entre xerrades, tallers i sessions paral·leles. La conferència inclou tot un seguit d’actes a la ciutat de Girona per celebrar la diversitat de les cultures i pràctiques al voltant de l’ayahuasca, amb expressions com l’art visionari, realitat virtual, mostres de cinema i literatura, etc.

L’entitat organitzadora de l’esdeveniment és la Fundació ICEERS (International Center for Ethnobotanical Education, Research and Service), una ONG amb seu a Barcelona que treballa en temes que tenen a veure amb la globalització de les pràctiques relacionades amb les plantes psicoactives, com l’ayahuasca.