Girona recupera l’activitat congressual

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Aquesta xifra situa l’activitat congressual de la ciutat en nivells molt semblants als dels anys anteriors a la pandèmia. La recuperació s’ha produït en un temps rècord des de l’aixecament de les mesures de contenció de l’activitat, gràcies a l’atractiu de la ciutat com a destinació de congressos, les bones  instal·lacions del Palau de Congressos de Girona i l’atenció al client del seu equip humà, així com la tasca constant de promoció i comercialització.

Més de vint dies d’activitat congressual

El mes va començar amb el 33è Congrés de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i  Traumatologia (SCCOT), que va reunir 420 professionals d’arreu de Catalunya. Prèviament, l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (IDIBGI) havia reunit uns 150 professionals relacionats amb la investigació. Seguidament, una sèrie  d’actes privats va anar omplint l’agenda del Palau de Congressos i les diferents sales on es  poden organitzar actes de forma simultània.

Els certàmens de diferents entitats, des de l’acte de lliurament dels Premis Bonastruc ça Porta organitzat pel Col·legi de Metges o els premis de Valors de la Diputació de Girona, fins al  primer congrés internacional de l’any organitzat per la UdG, la Michele Taruffo Girona  Evidence Week, sense oblidar tota una sèrie d’actes d’empreses de caràcter privat, van succeir-se en un intens calendari d’activitats que s’han combinat amb la programació de grans concerts a l’Auditori de Girona.

Els pròxims mesos tindran lloc diversos congressos ja confirmats, així com actes corporatius i associatius més reduïts.