Girona, capital del raonament probatori

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Durant una setmana sencera, la primera edició del congrés internacional de raonament probatori Michele Taruffo Girona Evidence Week va aplegar a 800 juristes professionals i acadèmics internacionals. L’esdeveniment, organitzat des de la Universitat de Girona, és el primer que es fa en tot el món sobre l’anàlisi de les proves en els processos judicials.

Les tres primeres jornades van tenir lloc al Palau de Congressos de Girona, on es van celebrar les ponències, els panells plenàries i els cursos impartits per especialistes. La part final del congrés es va traslladar a la Facultat de Dret de la UdG, on els assistents van treballar temes més específics en els més de 30 sessions de treball que s’hi van organitzar.

Continuïtat a Girona

La Michele Taruffo Girona Evidence Week se celebrarà cada tres anys a partir d’ara. La iniciativa dona continuïtat al primer congrés mundial sobre raonament probatori que es va celebrar a Girona l’any 2018 i que a partir de l’edició d’enguany honora la memòria i el llegat de Michele Taruffo, investigador a la Facultat de Cultura Legal de la Universitat de Girona.

A partir de les mostres de satisfacció que els han fet arribar els assistents del congrés, els organitzadors del congrés han mostrat el seu desig de consolidar el projecte a Girona.